Cartelul țeparilor lovește din nou. După ce au luat o amendă de 19 milioane euro pentru că s-au înțeles să pună aceleași prețuri la produse de larg consum, supermarketurile continuă manevrele dubioase și au decis să plătească amenda în produse alimentare. Mai precis, în pufuleți, care acum costă 1000 de euro punga. Mai mult, ca să se răzbune pe hipsterii care i-au amendat, au făcut avocado 3000 de euro bucata cel necopt și 20.000 de euro cel copt.supermarketuri_amenda_pufuleti.jpg

”Inițial propusese cineva de la Auchan să facem punga de Jacobs 4 milioane de euro și să dăm fiecare câte o pungă, dar cafeaua e cafea, nu merită s-o aruncăm. Mai bine le dăm 20.000 de pungi de pufuleți de la Starfoods, că alea sunt făcute din petrol, rumeguș și bălegar, sunt ideale pentru cei de la Consiliul Concurenței”, spune șeful Cora România.

Un angajat Carrefour a propus ca totuși amenda să fie plătită, dar în fise, însă a fost concediat imediat: ”Noi suntem aici să facem profit pe spatele fraierilor, nu să facem ceea ce e corect, idiotule”, i-a spus șeful chiar înainte să-l dea afară.

Reprezentanții supermarketurilor nu s-au limitat la această nouă mizerie: ”Înainte să ducem pufuleții pentru amendă vom deschide pungile și vom scoate toate surprizele și toate premiile, pentru că exact genul ăsta de comercianți suntem”.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Saturday, 02.02.2019 11:18 Social

National Cinematografic