Hipermarketurile vor plăti amenda în pufuleţi după ce s-au înţeles să fie 1000 euro punga

Cartelul țeparilor lovește din nou. După ce au luat o amendă de 19 milioane euro pentru că s-au înțeles să pună aceleași prețuri la produse de larg consum, supermarketurile continuă manevrele dubioase și au decis să plătească amenda în produse alimentare. Mai precis, în pufuleți, care acum costă 1000 de euro punga. Mai mult, ca să se răzbune pe hipsterii care i-au amendat, au făcut avocado 3000 de euro bucata cel necopt și 20.000 de euro cel copt.

”Inițial propusese cineva de la Auchan să facem punga de Jacobs 4 milioane de euro și să dăm fiecare câte o pungă, dar cafeaua e cafea, nu merită s-o aruncăm. Mai bine le dăm 20.000 de pungi de pufuleți de la Starfoods, că alea sunt făcute din petrol, rumeguș și bălegar, sunt ideale pentru cei de la Consiliul Concurenței”, spune șeful Cora România.

Un angajat Carrefour a propus ca totuși amenda să fie plătită, dar în fise, însă a fost concediat imediat: ”Noi suntem aici să facem profit pe spatele fraierilor, nu să facem ceea ce e corect, idiotule”, i-a spus șeful chiar înainte să-l dea afară.

Reprezentanții supermarketurilor nu s-au limitat la această nouă mizerie: ”Înainte să ducem pufuleții pentru amendă vom deschide pungile și vom scoate toate surprizele și toate premiile, pentru că exact genul ăsta de comercianți suntem”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
2 februarie 2019 09:18
Citește mai mult despre: amenda pufuleti supermarket

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult