Hochland lansează un nou sortiment de brânză topită ce va putea fi folosită şi ca glet

Un mare producător de brânză din România a anunţat un concept revoluţionar care va aduce bucurie în rândul zugravilor şi meşterilor din toată lumea: prima brânză topită ce va putea fi folosită şi ca glet sau chit pentru geamuri. Prezentată în triunghiuleţe sau la cutie de 0,5 l, brânza va putea fi găsită în toate magazinele alimentare dar şi în cele de bricolaj.

„Este excelentă această brâznă topită”, a declarat Mircea Zenovie, zugrav din comuna Siliştea. „după ce dai staniolul jos de pe ea ai cinci minute s-o mănânci. După aceea, poţi s-o întinzi liniştit pe perete, într-o oră se întăreşte şi îndrepţi fără probleme. Materialul e fin, intră în orice crăpătură şi rezistă la căldură, ploaie şi chiar lovituri de ciocan”.

Un alt uz al noului model de brânză este de chit de cuţit, pentru geamuri sau pentru rame de lemn. Dacă iniţiativa se va dovedi un succes, compania intenţionează să scoată pe piaţă şi un model de tăţiei cu elementaler, care vor putea fi folosiţi în loc de câlţi, la îmbinarea ţevilor de sub chiuvetă.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Eftimie
3 decembrie 2013 11:12

Alte articole

Vezi mai mult