Cu toate că la Paris au fost mobilizați mii de polițiști în urma atentatului terorist de la redacția unui săptămânal de satiră, locuitorii capitalei Franței sunt în continuare panicați. Situație în care  președintele francez Francois Hollande n-a avut încotro și a fost nevoit să apeleze la sperietoarea universală de extremiști, Lucian Mîndruță.

mindruta_paris.jpg ”Când domnul Hollande mi-a scris pe Facebook ca să îmi ceară prezența la Paris eu deja îmi rezervasem biletele de avion, eram pe bicicletă, în drum spre aeroport”, a scris Mîndruță pe Facebook. ”După succesul de la turul doi al prezidențialelor, când am rescris istoria social media de la Paris, era firesc ca președintele francez să apeleze la serviciile mele.”

Lucian Mîndruță spune că va liniști populația Parisului atât prin mesaje scrise, dar și prin mai multe video-uri, pe care le va înregistra cu telefonul în timpul călătoriei cu avionul. ”De asemenea, am pregătit și câteva mesaje pentru teroriști, în maxim 24 de ore îi voi convinge să se predea”, a promis Mîndruță. ”Asta însă doar dacă francezii îmi vor pune la dispoziție o bandă specială de internet, doar pentru mine, așa cum au promis.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 07.01.2015 16:45 Social

National Cinematografic