Hollande liniștește populația după atentat: ”Stați calmi, Mîndruță este în avion, vine la Paris!”

Cu toate că la Paris au fost mobilizați mii de polițiști în urma atentatului terorist de la redacția unui săptămânal de satiră, locuitorii capitalei Franței sunt în continuare panicați. Situație în care  președintele francez Francois Hollande n-a avut încotro și a fost nevoit să apeleze la sperietoarea universală de extremiști, Lucian Mîndruță.

”Când domnul Hollande mi-a scris pe Facebook ca să îmi ceară prezența la Paris eu deja îmi rezervasem biletele de avion, eram pe bicicletă, în drum spre aeroport”, a scris Mîndruță pe Facebook. ”După succesul de la turul doi al prezidențialelor, când am rescris istoria social media de la Paris, era firesc ca președintele francez să apeleze la serviciile mele.”

Lucian Mîndruță spune că va liniști populația Parisului atât prin mesaje scrise, dar și prin mai multe video-uri, pe care le va înregistra cu telefonul în timpul călătoriei cu avionul. ”De asemenea, am pregătit și câteva mesaje pentru teroriști, în maxim 24 de ore îi voi convinge să se predea”, a promis Mîndruță. ”Asta însă doar dacă francezii îmi vor pune la dispoziție o bandă specială de internet, doar pentru mine, așa cum au promis.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
7 ianuarie 2015 14:45
Citește mai mult despre: atentat Mindruta paris terorism

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult