Hotelierii de pe Litoral se pregătesc pentru sezonul 2014: Manelele se aud de la Feteşti

Deși mai sunt câteva luni bune până la începerea sezonului estival, pe litoral, pregătirile au intrat pe ultima sută de metri. Hotelierii se așteaptă ca anul acesta să aibă parte de un număr record de turiști români dar și din străinătate.

Probele de sunet la instalația de manele care va anima întreg litoralul au început de o săptămână iar sunetul se aude până la Fetești. ”Maneaua e precum cântecul de sirenă pentru turistul român. Cum o aude cum lasă totul și vine să se distreze. Atenție, vorbim de manele date tare, să-ți dea sângele pe nas, ălea sunt manele de bărbați”, a explicat un hotelier din Mamaia.

Sunetul de manele se aude clar deja la Fetești, iar băștinașii din zona Medgidia spun că deja la ei trebuie să închidă geamurile pentru a se putea auzi unul cu altul prin casă. Anul acesta hotelierii speră să atragă mai mulți turiști pentru că, pe lângă obișnuiții locului, ar putea veni și câteva milioane de hipsteri care vor asculta manele în mod ironic și vor lua malarie și tetanos în mod ironic în hotelurile de pe Litoral.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
13 martie 2014 13:03

Alte articole

Vezi mai mult