Hotelierii din Mamaia: vara asta furturile din camere se vor face doar de către personal autorizat

Din dorința de a oferi turiștilor servicii de top, hotelurile de lux din Mamaia au mai făcut un pas înainte: începând de la 1 iunie pe litoral vor opera numai hoți profesioniști, prezentabili, compensând astfel daunele materiale considerate inevitabile într-un concediu pe litoralul românesc. Această mișcare vine la doar câteva săptămâni după ce mai multe hoteluri de 5 stele au oferit, în premieră, o extraopțiune clienților extravaganți care erau dispuși să plătească extra pentru o cameră fără igrasie.

”Ne săturasem să tot primim reclamații că hoții care intraseră în cameră forțaseră valizele clienților sau lăsaseră mizerie în urma lor. Aceste vremuri au trecut. Avem acum un contract cu o firmă specializată, cu multă experiență în domeniu, care va presta aceste servicii cu profesionalism și discreție, așa cum cere un hotel de 4 stele”, a declarat Jean Popescu, manager.

Clienții au numai cuvinte de laudă la adresa inițiativei: este altceva când în cameră iți intră un individ îmbrăcat frumos, bronzat, mirosind a parfum. M-aș simți și jenată să-i cer socoteală în caz că l-aș vedea că pleacă cu ceva», a mărturisit CFA Ioana Cașcaval, o corporatistă venită singură în luna de miere, soțul fiind prins de mai multe zile într-o ședință în București.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
14 mai 2014 08:05

Alte articole

Vezi mai mult