Hotelurile din Austria, pregătite să-i primească pe români. Au legat şi săpunurile cu lanţ!

Pregătiri finale în hotelurile austriece, în așteptarea valului de români, sau ”lăcustele de hotel”, cum li se spune pe la spate turiștilor veniți din țara noastră, din cauza obiceiurilor românești. Foehnurile din camere au fost deja duse la recepție și românii care vor să-și usuce părul le vor putea lua, lăsând buletinul și o garanție de 50 de euro, pentru că altfel dispar. Toate camerele sunt dotate cu seif, dar acolo sunt ținute în siguranță bunurile personalului și ale hotelului.

”Prosoapele din hotelurile unde au rezervări românii încă au pe ele antifurturile din magazine, cearceafurile de pe paturi sunt prinse cu bandă adezivă, tabloul e desenat direct pe perecte, iar săpunurile din baie sunt legate cu lanț, că altfel le fură și pe astea”, spune Hans Pepperman, recepționer hotel dintr-o stațiune montană austriacă.

”Rezervările din România s-au triplat după ce am anunțat că avem EtnoTV la televizorul din cameră. Așa e mai simplu să identificăm turiștii din România. Ca nu cumva să se simtă lezați și să facă scandal, cum obișnuiesc să facă, când vin românii la recepție le fac semn celor de la recepție să le dea camera Royal DeLuxe, adică aceea în care draperiile sunt scurtate, să nu-și mai lustruiască pantofii cu ele”, spune directorul hotelului.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
29 noiembrie 2017 08:34
Citește mai mult despre: Austria hotel prosop

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult