Hotelurile din Mamaia sunt din nou pline, că s-a stricat și Afganistanul

Din nou aglomerație în hotelurile din Mamaia, care fuseseră abandonate din cauza plajei infecte. Pentru că situația din Afganistan s-a deteriorat, românii au renunțat să-și mai facă concediile acolo, așa că revin pe litoralul românesc. Sute de hipsteri care își luaseră sejururi în Kandahar sau Kabul revin spășiți în Românica.

Ahtiați după destinații necunoscute, sute de turiști români cumpăraseră sejururi prin Afganistan. Ei spun că totul s-a stricat de fapt din cauza americanilor, care lăsau bacșișuri prea mari. ”Gata cu selfiurile exotice în bazarul din Mazar-i-Sharif, sau plimbările cu cămila prin marele deșert din Spin Buldak”, spune Decebal Popescu, ghid turistic în munții Afganistanului.

”Erau sejururi tematice. Învață să tragi cu mitraliera de la un mullah. Confecționează-ți propria vestă cu dinamită. Cocktailuri Molotov la piscină. Era altceva. Mi se luase să tot aud vânzători de porumb sau să mănânc caras prăjit cu mămăligă. E păcat că au venit talibanii, ăștia oferă doar ucideri cu pietre sau decapitări și lumea nu prea se bagă”, spune Marian, turist în Afganistan.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
17 august 2021 11:59
Citește mai mult despre: afganistan mamaia turism

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult