Hotelurile din Poiană ard cauciucuri, să se simtă turiștii bucureșteni ca acasă

Acest sezon de iarnă a debutat cu dreptul pentru administratorii de hoteluri din Poiana Brașov care au avut parte de un aflux puternic de turiști întrucât s-a dat liber la stat și oricum s-au mărit salariile. Pentru a-i face pe turiști să se simtă ca acasă multe dintre hoteluri au amenajat locuri de ars cauciucuri în curte sau la recepție.

Și nu este vorba numai de cauciucuri, cu câteva săptămâni înainte angajați în turism au colindat Brașovul strigând „Fiare vechi looom” pentru a face provizii de cupru, tot pentru ars și realizat o aromă plăcută și familiară pentru turiștii veniți din București. Clienții se pot aduna în jurul focului unde să depene snoave și povești despre cum e minunat să trăiești în cel mai subvenționat oraș din țară.

Pentru cei care au plătit pachetul premium hotelurile au angajat clowni cu păr vâlvoi care îl vor interpreta pe Nicușor Dan ca să aibă cu cine să se certe oaspeții când vor să pară mai deștepți decât șobolanii de la ei din oraș. Prețurile au rămas aceleași ca anul trecut, adică de trei ori cât în Monaco sau în Ibiza.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
28 noiembrie 2021 13:11
Citește mai mult despre: bucuresteni cauciucuri poiana

Alte articole

Vezi mai mult