Hoții cer și ei ajutor de la stat, că le e greu să lucreze când e lumea acasă

Am mai auzit expresia „hoţii strigă hoţii”, dar oare ce-şi strigă unii altora? În această perioadă, în mod cert, strigă după ajutor! Mai multe organizaţii ale spărgătorilor de locuinţe, hoţilor de buzunare şi găinarilor din România au cerut un pachet de facilităţi din partea statului, având în vedere că toată lumea stă acasă, autobuzele sunt goale şi le e imposibil să îşi desfăşoare activitatea hoţească în condiţii normale.

„Din fericire, mulţi dintre noi au foşti colegi care lucrează la stat, astfel încât ne aşteptăm ca autorităţile să fie receptive la apelul nostru disperat. În momentul de faţă, să fii hoţ în România e aproape imposibil, dar cu solidaritate şi spirit de echipă vom trece cu bine peste această grea încercare”, declară Aureliu, spărgător din Arad.

„E o perioadă grea nu numai pentru noi, ci şi pentru alţi hoţi neînscrişi în asociaţiile noastre, de exemplu cârciumarii, proprietarii de magazine sau agenţii imobiliari. Sperăm ca şi aceştia să se bucure de ajutor din partea statului”, spune Marcel, hoţ din Tecuci.

Scris de TNR
25 martie 2020 15:03
Citește mai mult despre: hoti

Alte articole

Vezi mai mult