Hoţii de lemne lovesc din nou! Un român care s-a făcut lemn a fost furat chiar din birt

Dacă lucrurile vor continua în stilul acesta, România nu va rămâne doar fără păduri ci și fără oameni. Hoții de lemne au ajuns atât de disperați că au început să fure efectiv orice le cade în mână, cum s-a întâmplat și ieri seară când mai multe persoane rămase deocamdată neidentificate au furat un om beat lemn cu totul din birt.

„Nea Vasile era într-una din zilele lui obișnuite, a venit și-a ras opt țuici și patru beri, să aibă cu ce să stingă, a cerut să dăm televizorul pe Digi, că ăștia nu-s corupți că aia de la Antenă și-apoi a început să zică de politică. Cam pe când nu mai mișca de beat ce era, au intrat patru domni în trening în local și l-au furat pe nea Vasile”, explică nea Ilie, patronul birtului din care a fost răpit românul.

Poliția a pornit deja ancheta și a reținut câțiva suspecți, acum se caută un procuror capabil să dea un NUP rapid că e vorba doar de furt de lemne, sau un judecător care între două eliberări de pedofili să dea și ceva lejer pentru răpire de persoană, furt și posibil omor, adică amendă sau trei luni cu suspendare.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

24 octombrie 2019 17:39
Citește mai mult despre: betiv

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult