I se spune Iisus din Regie! Un student a hrănit tot campusul cu cinci pâini și două rude de parizer

Minune mare în sesiune în căminele din Regie. Mai mulți studenți, aflați la fundul borcanului de zacuscă primit de-acasă, s-au adunat în diverse grupuri și au încercat să facă chetă pentru una alta, niște băutură. Din rândul acestora însă s-a remarcat studentul Decebal Popescu, care a înfăptuit o minune ce i-a dus slava până departe, aproape de căminele de la Leu.

Văzându-și semenii în suferință, acesta și-a chemat colegii de cameră aproape și le-a zis. „Hai să le dă de mâncare”, iar ei au zis „De unde, învățătorule, că nu avem decât cinci pâini de-un leu de la chioșc și două rude de parizer”, iar el a zis „Aduceți-mi-le aici”.

Studentul le-a poruncit oamenilor să se așeze pe iarbă. Luând cele cinci pâini și cele două rude de parizer și privind la cer înspre Carrefour Grozăvești, a mulțumit și a frânt pâinile. Apoi le-a dat colegilor, iar colegii mulțimilor. Ei au mâncat toți și s-au săturat, iar colegii au strâns douăsprezece coșuri pline cu fărâmiturile rămase. Iar numărul celor care mâncaseră erau ca în jur de cinci mii de bărbați, în afară de femei și de copii care treceau întâmplător pe stradă. După care studentul le-a dat drumul mulțimilor și s-a dus cu colegii să bea la Pirahna.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

8 iunie 2016 11:06
Citește mai mult despre: Iisus Regie studenti

Alte articole

Vezi mai mult