Iadul, grav afectat de criză: Satan va cere iarna aceasta subvenţie pentru încălzire

Având în vedere că se anunţă o iarnă grea, foarte multe persoane au solicitat deja autorităţilor locale ajutorul financiar pentru încălzire. Printre proprietarii care speră să li se subvenţioneze căldura se numără anul acesta şi Satan, care se teme că Iadul va fi rece ca gheaţa anul acesta dacă Primăria sectorului 5 îi respinge cererea.

“Am ajuns la sapă de lemn”, se plânge Satan. “Cazanele sunt vechi, factura e enormă şi nici măcar nu am intrat în programul de reabilitare termică. Eu, familia mea şi toţi ceilalţi locatari din Iad riscăm să murim de frig dacă nu primim ajutor de la stat anul ăsta.”

Cunoscutul diavol a mai ţinut să infirme zvonurile că ar avea venituri nedeclarate şi legături cu oameni de afaceri controversaţi. “Mă vedeţi îmbrăcându-mă de la Prada? Sunt şomer, abia mă descurc de pe o zi pe alta. Mai muncesc cu ziua la furcă, la coasă, dar nimeni nu mă angajează pentru că toţi se uită la culoarea pielii mele. Am ajuns să trăiesc din mila vecinilor şi din ajutoare de la Biserică.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
23 septembrie 2012 08:09

Alte articole

Vezi mai mult