Deși PSD-ul se laudă c-a mărit salariile medicilor și că aceștia nu mai pleacă din țară, iată că realitatea arată cu totul diferit. Sorin Oprescu, căci despre el este vorba, a aterizat în această dimineață în Costa Rica cu un număr impresionant de bagaje, semn că intenționează să rămână mai mult timp pe-acolo.

sorin-oprescu.jpg

Deatlfel, întrebat dacă este în vacanță, Sorin Oprescu a negat vehement. ”Nicidecum, puleților, am venit aici ca să stau cel puțin câțiva ani, dacă nu chiar pentru totdeauna”, le-a tranmis jurnaliștilor fostul primar al Capitalei. ”Poate vreți să-mi cărați bagajele - dacă nu, hai, cărați-vă, că mă plictisiți.”

Pesediștii spun că e vorba de un caz special și că medicii nu mai pleacă din țară. ”Da, este adevărat că medicul Oprescu a părăsit țara, dar nu din cauza banilor, vă asigur. Are mai mulți decât vă puteți imagina”, a spus Liviu Dragnea. ”Și, vă mai fac o promisiune: dacă suntem lăsați de statul paralel să guvernăm așa cum ne dorim noi, medicul Oprescu se va întoarce garantat în țară.”


beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Wednesday, 15.05.2019 11:05 Social

National Cinematografic