Iarăși ne pleacă medicii! Sorin Oprescu a aterizat în această dimineață în Costa Rica

Deși PSD-ul se laudă c-a mărit salariile medicilor și că aceștia nu mai pleacă din țară, iată că realitatea arată cu totul diferit. Sorin Oprescu, căci despre el este vorba, a aterizat în această dimineață în Costa Rica cu un număr impresionant de bagaje, semn că intenționează să rămână mai mult timp pe-acolo.

Deatlfel, întrebat dacă este în vacanță, Sorin Oprescu a negat vehement. ”Nicidecum, puleților, am venit aici ca să stau cel puțin câțiva ani, dacă nu chiar pentru totdeauna”, le-a tranmis jurnaliștilor fostul primar al Capitalei. ”Poate vreți să-mi cărați bagajele – dacă nu, hai, cărați-vă, că mă plictisiți.”

Pesediștii spun că e vorba de un caz special și că medicii nu mai pleacă din țară. ”Da, este adevărat că medicul Oprescu a părăsit țara, dar nu din cauza banilor, vă asigur. Are mai mulți decât vă puteți imagina”, a spus Liviu Dragnea. ”Și, vă mai fac o promisiune: dacă suntem lăsați de statul paralel să guvernăm așa cum ne dorim noi, medicul Oprescu se va întoarce garantat în țară.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
15 mai 2019 09:05
Citește mai mult despre: Oprescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult