Iată unde au dus deszăpezirile abuzive din anii trecuţi!

Mulţi specialişti sunt de părere că dereglările climatice prin care trece acum ţara noastră se datorează, în principal, deszăpezirilor abuzive, făcute fără cap, în anii de după Revoluţie. Efectele deszăpezirilor abuzive sunt ca un bulgăre de zăpadă care se rostogoleşte, a spus unul dintre cercetătorii de la INMH.

deszapezirea_si_incalzirea_globalaMulţi specialişti sunt de părere că dereglările climatice prin care trece acum ţara noastră se datorează, în principal, deszăpezirilor abuzive, făcute fără cap, în anii de după Revoluţie. Efectele deszăpezirilor abuzive sunt ca un bulgăre de zăpadă care se rostogoleşte, a spus unul dintre cercetătorii de la INMH.

William Frost, specialist Green Peace: „Efectele se vor vedea abia în anii viitori. Dacă nu vor fi luate acum măsuri pentru înzăpezirea unor mari suprafeţe, s-ar putea ca peste câţiva ani să fie prea târziu.”

Mihai Tatulici, realizator tot felul de campanii la Realitatea TV: „Am luat legătura cu autorităţile locale şi de săptămîna viitoare vom începe o campanie numită România dă semne de gheaţă!, în care vom înzăpezi mai multe regiuni montane, ba chiar avem în plan şi o surpriză, mai exact câţiva urşi polari gunoieri invitaţi special pentru acest eveniment. De asemenea, o voi freca în direct pe Melania Medeleaanu!”

Dragoş Bucurenci: „Eu mi-am luat o sanie hibrid, care consumă foarte puţin chiar şi în oraş. Am înţeles că tot mai mulţi oameni refuză să cumpere sănii de teren, ceea ce este îmbucurător.”

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
7 februarie 2010 16:33

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult