Iată vinovații! Delfinii militari ruși au ieșit la o țigară în loc să păzească podul

Putin a identificat rapid vinovații! Se pare că atacul mârșav asupra podului peste strâmtoarea Kerci a fost posibil pentru că paznicii, doi delfini ai Armatei Ruse, n-au fost suficient de vigilenți și au lăsat să treacă pe lângă ei o dronă americană plină cu explozibil. Lângă postul de observație al delfinilor au fost găsite câteva sticle de vodcă, pachete de țigări aruncate peste tot și coji de semințe.

Profitând de faptul că sunt mamifere și au plămâni, delfinii au părăsit postul și au consumat băuturi alcoolice, au fumat, după care au adormit, sforăitul lor fiind auzit în înregistrările de dinaintea atacului care a distrus parțial uriașul pod.

Membrii umani ai batalionului maritim care păzește podul susțin că nu e prima oară când delfinii părăsesc postul. Au mai făcut și curse de agrement cu turiști care le-au dat bani ca să-i ducă în larg, au plecat noaptea ca să braconeze calcan împreună cu niște pescari turci, și de ziua de naștere a unuia din delfini au dat un chef cu manele și cu delfinițe dansatoare, posibil chiar prostituate, aduse de un pește din zonă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
10 octombrie 2022 16:04
Citește mai mult despre: atac delfini fumat pod rusia vodcă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult