Icoană satanistă într-o biserică din Mehedinți? În loc să lăcrimeze, îi scuipă pe enoriași între ochi

Miracol și nu prea într-o biserică din Mehedinți, unde o icoană a început să elibereze lichide, dar nu în sensul dorit de preoți sau enoriași: în loc să lăcrimeze duios, cum fac alte icoane cu bun-simț, aceasta îi scuipă pe toți între ochi.

”Mă umple de flegme în timpul slujbei, de zici că am stat într-o saună, nu că am ținut o slujbă”, se plânge preotul bisericii. ”Iar de câteva zile a început să și vorbească, jignește pe toată lumea. Pe mine mă face hoț, iar pe enoriași din proști și bătuți în cap nu îi scoate. Clar, aici e mâna Satanei!”

Enoriașii sunt, însă, de altă părere. ”Nu e satanistă, maică!”, crede cu tărie o pensionară venită tocmai de la Zimnicea ca să vadă miracolul. ”Icoana ne pedepsește pentru că noi, românii, ne-am întors fața de la Dumnezeu: îi lăsăm pe homosexuali să facă parade prin marile orașe, luăm bani de la evreul Soroș și nu-l lăsăm pe domnul Dragnea să fie premier. Normal că merităm să fim pedepsiți.”

Și mulți sunt de aceeași părere, întrucât credincioșii ortodocși efectiv se înghesuie la icoana care îi scuipă între ochi. Zi de zi, sute de români veniți din toate colțurile țării stau la coadă ca să fie scuipați între ochi de icoană. S-a ajuns în situația în care icoanei i se dă să bea apă, ca să aibă flegme suficiente pentru toți credincioșii, atât de mulți o vizitează.

Scris de Calin
23 iulie 2017 07:27
Citește mai mult despre: enorias icoana preot

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult