Idei de afaceri. Un român și-a băgat frigiderul la Uber și are sute de clienți zilnic

Pe caniculă unora le fierbe creierul, altora le vin idei de succes. Un antreprenor din Berceni a găsit o soluție să se umple de bani, și-a convertit frigiderul în mașină și acum are sute de clienți zilnic.

Tot ce a trebuit să facă e să-i pună niște roți și un motor electric pe care l-a furat de la o trotinetă pe care voia s-o arunce în Dâmbovița. Viteză foarte mare nu are nevoie, că oricum e vorba de traficul din București, ceea ce înseamnă că te deplasezi un pic mai repede decât dacă ai merge pe jos, dar nu cu mult.

Pentru energie a folosit un set de șase baterii furate de la alte trotinete, ceea ce ne arată că și acele trotinete pot fi bune la ceva, iar pentru încărcare folosește spațiile pentru mașini electrice de la mall-uri sau ce curent mai fură din vecini. „Investiția este aproape zero, dacă nu pun la calcul frigiderul, profiturile sunt imense. Pentru iarnă am și un aragaz pe care vreau să-l convertesc în mașină, în două zile sunt gata de drum”. Inventatorul a precizat că nu și-a omologat mașina la RAR pentru că i-e silă să dea șpagă și, oricum, la ce căruțe umblă pe stradă oricum va trece neobservat.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

22 iulie 2022 10:02
Citește mai mult despre: frigider uber

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult