Ieri a fost „Parada tramvaielor de epocă” în București, dar nu a observat nimeni

Încă un eveniment organizat cu bani grei de către primărie a trecut neobservat. „Parada Tramvaielor de epocă” din București a fost ignorată de localnici, care și-au văzut de treabă fără să participe cu entuziasm la serbări. Primarul Gabriela Firea nu-și explică dezastrul.

„Am scos pe străzi cele mai vechi tramvaie pe care le avem, adică astea pe care le avem în uz. Unele sunt vechi de 50-60 de ani, altele l-au prins și pe Maiestatea Sa Regele. Am adus trupe de artiști care au susținut momente culturale în tramvaie, colinde, cântece de sărbători, felis navidad, ansambluri vocal instrumentale de romi, circari ambulanți cum ar fi jeongleurul cu șapte frați acasă, surdo-muți cu lanterne, într-un cuvânt, am asigurat toate condițiile. Sunt proști ăștia, nu știu ce e bun”, a declarat primarul Gabriela Firea într-o izbucnire furioasă de la conferința de presă.

Opoziția a acuzat-o dur pe Gabriela Firea de risipirea banilor publici cu această paradă. „Acești bani ar putea fi alocați spre educație, spre centre de consiliere pentru elevi, care să fie informați despre cum ar trebui să arate un tramvai real, nu ruginele astea ce circulă pe străzi pe aici”, a propus un consilier USR pe pagina sa de Facebook.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

22 decembrie 2019 09:12
Citește mai mult despre: tramvai

Alte articole

Vezi mai mult