Ieromonahul porno: Ce mai făcea preotul cu mâna cu care sfinţea apa

Un preot de la Patriarhie s-a dovedit a fi homosexual, iar Libertatea a pus mână – aceeaşi mână cu care publică tot felul de lăbăreli despre blonda lui Bote – pe înregistrarea compromiţătoare.

 

Până aici, nimic ieşit din comun, au mai apărut în presă cazuri similare. Ce surprinde e totuşi faptul semnificativ pe care redactorii tabloidului l-au evidenţiat în titlu: “Sfinţea apa cu mâna cu care se masturba”. Cu alte cuvinte, or mai fi fost călugări care făceau sex anal cu bărbaţi, dar niciunul nu a dus josnicia atât de departe încât să sfinţească apa cu mâna cu care se masturba. Poate că ăia nu se masturbau deloc, poate că se masturbau, dar aveau bunul simţ să sfinţească apa cu mâna cealaltă. Nu ştim detalii, nici nu ne interesează, dealtfel. Dar în niciun caz nu s-a mai ajuns până aici.

Libertatea ne arată chiar un medalion cu mâna preotului homosexual, în timp ce sfinţeşte apa. Redactorii ziarului ştiu că e greu de crezut ce ne spun şi au venit blindaţi cu tot felul de dovezi, nu vor să scape o asemenea bombă de presă.

Mâna preotului – şi nu oricare mână, mâna cu care se masturba! – este, dealtfel, personajul principal al întregului articol. Iată, de exemplu, ce declară un fost coleg:

Mişu: Eu nu am crezut niciodată ziarele, dar acuma chiar e adevărat, a fost cu mine în clasă şi am stat cu el în bancă până mi-a pus mâna pe picior.

Că i-a pus mâna pe picior n-ar fi mare problemă, dar i-a pus pe picior fix mâna cu care se masturba!

Un alt cunoscut se bucură că nu i-a pupat mâna. Probabil că de acum încolo, când va fi vorba să pupe mâna unui preot, îl va întreba înainte cu care dintre ele se masturbează, ca să ştie s-o pupe pe cealaltă.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
3 noiembrie 2009 15:20
Citește mai mult despre: Libertatea preot scandal tabloid

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult