Aveți două minute să discutăm despre Domnul nostru Iisus Christos? Excelent! Ultimele informații despre fiul Divinității arată că acesta s-ar fi întors pe Pământ, însă nu conform profețiilor, ci pentru că Tatăl L-a trimis să-I cumpere un pachet de țigări.iisus_chiosc_tigari.jpg

Doamna de la chioșcul unde Iisus a intrat după țigări spune că nu l-ar fi recunoscut: ”Mi s-a părut că e un hipster banal. Poate dacă se bărbierea ar fi arătat mai special, acum toți au bărbi. Cânta ceva, mi s-a spus că ar fi fost un psalm, dar îi știți pe ăștia, tot timpul sunt cu muzică de-asta obscură”, spune Mioara Papuc, vânzătoare chioșc.

Doamna Mioara susține că probabil Iisus se va întoarce pe Pământ din nou, cât de curând, pentru că a cumpărat niște Virginia Slims: ”Chiar nu-l văd pe Dumnezeu să fumeze slims. Mi s-a părut mereu genul care fumează Marlboro roșu lung”, spune doamna Mioara. Aceasta a dezvăluit că de rest Iisus și-a cumpărat o bere la pet și a băut-o cu doi apostoli și cu un drac într-o scară de bloc.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Sunday, 11.06.2017 10:38 Social

National Cinematografic