Iisus, din nou pe Pământ. L-a trimis Taică-Su să Îi ia nişte ţigări

Aveți două minute să discutăm despre Domnul nostru Iisus Christos? Excelent! Ultimele informații despre fiul Divinității arată că acesta s-ar fi întors pe Pământ, însă nu conform profețiilor, ci pentru că Tatăl L-a trimis să-I cumpere un pachet de țigări.

Doamna de la chioșcul unde Iisus a intrat după țigări spune că nu l-ar fi recunoscut: ”Mi s-a părut că e un hipster banal. Poate dacă se bărbierea ar fi arătat mai special, acum toți au bărbi. Cânta ceva, mi s-a spus că ar fi fost un psalm, dar îi știți pe ăștia, tot timpul sunt cu muzică de-asta obscură”, spune Mioara Papuc, vânzătoare chioșc.

Doamna Mioara susține că probabil Iisus se va întoarce pe Pământ din nou, cât de curând, pentru că a cumpărat niște Virginia Slims: ”Chiar nu-l văd pe Dumnezeu să fumeze slims. Mi s-a părut mereu genul care fumează Marlboro roșu lung”, spune doamna Mioara. Aceasta a dezvăluit că de rest Iisus și-a cumpărat o bere la pet și a băut-o cu doi apostoli și cu un drac într-o scară de bloc.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
11 iunie 2017 08:06
Citește mai mult despre: chioșc dumnezeu Iisus ţigări

Alte articole

Vezi mai mult