Iisus, în stare de şoc, după ce a aflat de decesul tatălui său de la o studentă româncă

Cunoscutul mântuitor Iisus Hristos a fost lovit în moalele aurei, după ce a aflat că tatăl său, cel fără de început, şi, până zilele trecute, fără de sfârşit, a plecat de pe lumea cealaltă. Şocul a fost cu atât mai mare cu cât nazarineanul a aflat vestea întâmplător, în timp ce naviga pe Facebook. “Eram pe norul meu, la calculator, căutam o oaie rătăcită în Farmville şi tocmai ce făcusem un scor beton la Fish Friends, după ce am înmulţit câţiva peşti. Când să intru pe wall, să văd ce-au mai share-uit apostolii, îmi apare peste tot în newsfeed «Dumnezeu a fost ucis de Occident». A început să tremure pâinea pe mine”, îşi aminteşte învăţătorul.

Acesta spune că Dumnezeu a luat drumul vestului în căutare de muncă. “Plecase în Anglia, să-şi caute un job în construcţii de biserici, că aici în rai era aproape de faliment. Era patron la o firmă de import rugăciuni, dar la noi forţa de muncă e puţină, nici nu se compară cu iadul”, povesteşte fostul prunc.

Acum, cel supranumit “Mesia” se pregăteşte să preia frâiele raiului. “Voi încerca să conduc cât mai bine acest loc, deşi am să mă lupt pentru putere cu Sfântul Duh. Noroc că e beţiv şi îl păcălesc repede, promiţându-i că-i transform apa de la robinet în vin, când vrea el”, a mai adăugat Iisus.


Autor: Luchian Abel

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
27 iulie 2013 06:07

Alte articole

Vezi mai mult