IKEA caută voluntari să mănânce 400 de tone de chiftele retrase din Rusia

Acum e nevoie de oameni curajoși, care pot să strălucească în luptă! După anunțul că Ikea se retrage din Rusia și că trimite spre România un tren plin cu chiftelele rămase nevândute, gigantul suedez a lansat un apel către români, care sunt rugați să vină să mănânce 400 de tone de chiftele.

După o primă îmbulzeală previzibilă, voluntarii au început să rărească rândurile, cu diverse pretexte. ”În primul rând nu s-a spus nimic despre sos. Venim cu el de acasă, sau va fi asigurat tot de Ikea?”, întreabă Marian Coltea, unul din voluntari.

Au apărut zvonuri că trenul cu piure ar fi fost atacat de ruși, ceea ce i-a făcut pe mulți voluntari să plece și să spun că fără piure chiftelele de Ikea nu sunt comestibile, nu alunecă pe gât. O altă problemă a fost că românii ar fi înțeles că trenul trebuie descărcat, ceea ce ar presupune muncă, de care românii au oroare.

În cele din urmă, toți voluntarii au dispărut după ce Ikea a precizat că ar fi vorba de chiftele vegane, mulți din ei vomitând la ideea de a băga în gură așa ceva.

Scris de Ionut
7 martie 2022 07:39
Citește mai mult despre: chiftele ikea război rusia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult