IKEA renunţă la divizia de mobilă, dar va deschide în ţară 3 noi cantine cu crenvurşti şi chiftele

Una caldă şi una rece de la întâiul producător de chiftele al lumii! În cadrul unei conferinţe de presă, Kafka Ragnarsson, retail manager pentru Europa de Sud-est, a anunţat planurile lanţului IKEA în România. Astfel, în viitorul foarte apropiat, suedezii vor deschide 3 noi chiftelării, la Cluj, Braşov şi Timişoara, dar vor renunţa la divizia de mobilă, care nu a mai adus profit companiei de mai bine de 5 ani.

“În alte ţări, după ce se îndoapă cu crenvurşti şi chiftele, oamenii simt nevoia să-şi cumpere un pat, pentru siestă. Atunci mai facem un ciubuc şi din vânzarea de mobilier, şi toată lumea e mulţumită”, a declarat Ragnarsson. “Această strategie nu funcţionează în estul Europei. Aici, după o masă copioasă, oamenii preferă să doarmă în şanţ, într-o căpiţă de fân sau câte şapte pe un recamier din anii ‘70.”

“Hot-dogii la un leu se vând, însă, foarte bine, semn clar că am luat astăzi cea mai bună decizie”, a adăugat oficialul IKEA, în aplauzele şi plescăiturile jurnaliştilor.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
4 noiembrie 2016 12:58
Citește mai mult despre: chiftele crenvursti ikea mobila

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult