Ikea riscă să-și piardă licența, că de 4 luni vinde mobilă în loc de hotdogi

Vești proaste pentru celebrul brand suedez de hotdogi. Pandemia a afectat grav activitatea de bază a companiei IKEA, vândutul de crenvuști în pâine de un leu jumătate și, mai important, riscă să-și piardă licența de funcționare pentru că mai nou vinde mobilă.

„Am fost la IKEA să mănânc și eu cu familia o masă copioasă cu 15 lei și ce crezi, m-am întors acasă cu o comodă Askvll. Știți cum e la gust, groaznic, abia am putut mânca jumătate și am aruncat restul. Avea un gust de rumeguș”, se plânge Dumitru Silică, un client al restaurantului IKEA.

Autoritățile au anunțat un control la cele două magazine IKEA pentru a verifica dacă cele reclamate de clienți sunt adevărate. În cazul în care firma suedeză înșeală așteptările clienților, vânzându-le mobilă necomestibili, aceasta riscă să fie amendată cu 2000 de lei și obligată să remedieze deficiențele și să pună din nou pe foc oala cu crenvuști. „Numeroase firme trimit mâncare acasă prin servicii de livrare, nu văd de ce IKEA nu ar putea face același lucru”, a declarat un inspector OPC.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

19 iulie 2020 10:07
Citește mai mult despre: ikea

Alte articole

Vezi mai mult