Îl mai ştii pe Jugaru? Încă se mai ţine de farse! I-a cerut unui prieten 100 de lei şi nu i-a dat înapoi nici în ziua de azi

Tinerii nu mai știu, dar în vechime exista un entertainer în România care arăta ca un arab și își zicea Jugaru Shukaru. Acest om suna oameni nevinovați și îi speria cu tot felul de prostii, apoi făcea publică înregistrarea cu panica acelui om și câștiga bani din asta. Aceste activități se numeau farse și erau foarte populare la finalul mileniului trecut.

Zilele acestea Jugaru Shukaru încă se mai ține de aceste „farse” deși nu cu succesul de odinioară. De exemplu, un prieten de-al său se plânge că i-a cerut 100 de lei împrumut pentru câteva zile și nu i-a mai văzut nici în ziua de azi. „Când m-a sunat prima oară și i-am adus aminte de bani a început să facă voci comice și să încerce să-mi spună că nu e el, că nu e o farsă”, spune amicul Shukarului.

Acesta se mai plânge că de fiecare dată când vorbește cu Jugaru la telefon și-i cere banii acesta îl bagă în direct și râde de el. „Până acum a făcut trei farse de-astea radio numai cu mine. Nu mă crede nimeni când îi zic băi, ce naiba, eu nu glumesc, chiar trebuie să-mi dai banii ăia, nu fi bulangiu. Râde și el și bagă și râsete de-alea de bandă, de zici că e o tribună întreagă de glumeți care râd la tine”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
13 iulie 2018 15:07

Alte articole

Vezi mai mult