Iliescu a invitat Armata Rusă să petreacă Crăciunul pe rit vechi în Poiana Braşov

Vești bune pentru hotelierii din Poaina Brașov. Anul acesta vor fi luați cu asalt, la propriu, de turiștii estici care sărbătoresc Crăciunul pe rit vechi. Agentul KGB Ion Iliescu, fost președinte al României, a invitat armata rusă să viziteze România în această perioadă, lăudând peisajele frumoase și ospitalitatea locuitorilor.

„Singura problemă o reprezintă parcările. Colegii și prietenii din armata rusă vor trebui să-și lase tancurile prin orașul pe care ei îl cunosc sub numele de Stalin, pentru că Poiana Brașov nu are suficiente spații de parcare. Cred că va fi, efectiv, omor pe camere”, a declarat Ion Iliescu.

Hotelierii au amenajat camere speciale, cu rasteluri de arme iar la piscina sunt montate cabine de viol. Turiștii care sunt deja în stațiune sunt rugați să lase la recepție haine de valoare, ceasurile sau alte bijuterii pentru a nu le pierde din greșeală pe pârtie, când se sperie de la împușcături.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
5 ianuarie 2017 16:01

Alte articole

Vezi mai mult