Dacă în perioada de glorie a stațiunii, în 1987, la Eforie se construiau în medie 600 de castele de nisip pe plajă, astăzi, construcțiile nu mai sunt decât o umbră ce amintesc o fostă glorie. Imaginile vorbesc de la sine: singurul copil care mai muncea pe șantierul castelului de nisip poate fi văzut dormind.

copil-doarme-pe-plaja.jpg

Lucrurile nu s-au oprit aici, deja trei copii cu tablete și-au făcut apariția la fața locului și îl fotografiază, exprimând opinia că acest copil îi face pe toți de rușine cu puturoșenia sa. Un alt copil a venit și le-a cerut fiecăruia câte o bomboană și a zis că se duce la mama copilului muncitor să-l pârască.

Tot mai mulți copii s-au adunat la fața locului, părerile între aceștia fiind acum împărțite. O facțiune de copii consideră că nici măcar n-a fost moral să-l pârască pe ăla care dormea la maică-sa, că ți se poate întâmpla și ție și nu o să fie plăcut. Un grup de copii a susținut că, pentru a-l face pe copil să nu mai doarmă ar trebui să primească 20 de bomboane în loc de 10 cât primea până acum, iar o a treia facțiune a susținut că nu e normal să doarmă doar copilul ăla ci că ar trebui și alți copii să se culce în șantier dacă tot e așa.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Saturday, 21.07.2018 11:28 Social

National Cinematografic