Imagini greu de privit. Unui român i-a înghețat maioneza în șaorma

Gerul a făcut ravagii în România. Foarte mulți cetățeni s-au plâns că azi-noapte, când a fost cel mai frig, le-au înghețat sosurile în șaorma. Primul care a cedat a fost mujdeiul, care, fiind pe bază de apă, a înghețat primul. Nimeni nu ar fi crezut însă că și maioneza va suferi aceeași soartă, însă iată că Marian Coltea, care stă în zona Lujerului, a pățit-o.

Nu înțelegeam de ce sunt cartofii prăjiți casanți. Până la urmă, am văzut că maioneza mea era bocnă. Am suflat, am cerut să mi-o mai pună o dată la rotisorul ăla, dar nu prea s-a putut face mare lucru. Cum ieșeam cu ea din șaormărie, îngheța la loc”, se plânge Marian.

Experții din taigaua siberiană spun că atunci când e foarte frig trebuie să ceri extra murături. ”Sarea e singurul leac pentru frig. Atenție să nu vă dea murături pe bază de oțet, că n-ați făcut nimic, vă îngheață”. În Vaslui nu au fost raportate probleme, pentru că maioneza se face cu spirt de 90 de grade, care nu îngheață, tocmai pentru a preveni astfel de neplăceri pe timpul iernii.

Scris de Ionut
9 februarie 2023 16:28
Citește mai mult despre: maioneză șaorma

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult