România intră în era igienei. Imnul național a fost actualizat pentru a îndemna cetățenii nu doar să se trezească, ci și să se spele pe dinți și să schimbe periuța mai des, după ce tot mai multe surse diplomatice susțin că degeaba ești patriot dacă îți pute gura. Se pare că acesta este și motivul pentru care în cazul a peste 30% din români le este refuzată viza de Statele Unite.imn_spalat_pe_dinti.jpg

Românii au început să realizeze cât de tare le pute gura după ce au fost obligați să poarte măști pe față. Prima strofă a imnului, care o să fie intonată înaintea meciurilor și altor evenimente, va arăta în felul următor:


Deșteaptă-te române

Și spală-te pe dinți

Să vezi când ieși în lume

Ce bine-o să te simți


”Inițial imnul fusese modificat ca să includă și un îndemn la un duș săptămânal, dar s-a considerat că românii nu sunt pregătiți pentru o asemenea revoluție și trebuie făcuți pași mici. Începem cu spălatul pe dinți și apoi trecem la lucruri mai dificile”, explică Decebal Popescu, autorul noului imn.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Tuesday, 19.05.2020 07:27 Social

National Cinematografic