Impostura în România a ajuns la un nivel fără precedent! Mii de cetăţeni care vând legume şi fructe în Obor susţin sus şi tare că sunt ţărani, însă de ani de zile n-a mai fost văzut un Maserati în parcarea pieţei, susţin clienţii nemulţumiţi.

taranicumaseratilaobor.jpg

"Mi se pare lipsă de respect", se plânge Coca Marcu, clientă a pieţei. "De ce să susţii că eşti ţăran când e clar că nu eşti? Cine a mai văzut ţăran fără Maserati? Pe cine cred oamenii ăştia că înşală? Şi mai ales, ce păzeşte OPC-ul?"

"Maică, am Maserati-ul în service, să mă bată dumnezeu dacă te mint", a comentat o femeie în vârstă care vinde gutui şi kiwano la marginea drumului.

"Cândva o scenă des întâlnită în pieţele bucureştene, ţăranul simplu vânzându-şi pătlăgelele din portbagajul catifelat al bolidului de lux a rămas doar o amintire îndepărtată", explică Fram Popa, directorul Muzeului Ţăranului cu Maserati.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Sunday, 29.09.2019 11:29 Social

National Cinematografic