Stupoare în arestul Poliției Capitalei. Doctorul fals cu 8 clase Matteo Politi a dispărut din celulă, fiind ajutat de gardienii puși de pază, care erau falși polițiști. Aceștia s-au folosit de legitimații provizorii, eliberate ”din milă” de cineva de la Ministerul de Interne, dar au fost angajați în Poliție ”până își rezolvă situația”.matteo_politi_eliberato.jpg

În privința celor de la Minister nu planează absolut nicio suspiciune: ”Vi se pare plauzibil să luăm șpagă ca să facem pe cineva polițist fără studii, fără nimic? În România? E absurd”, a declarat ministrul Carmen Dan, care exclude ferm corupția.

Italianul a plecat cu o mașină cu numere false și a reușit să treacă granița, fiind ajutat de falși grăniceri. Deși a fost oprit de un echipaj de poliție rutieră, și membrii acestuia s-au dovedit falși. Martorii spun că pe drum italienii ar fi consumat băuturi cu timbru fals cumpărate de la un Mega Shop to Go, un lanț de false magazine Mega din România, care ar fi obținut autorizație de la un funcționar public tot din milă.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Saturday, 09.02.2019 10:31 Social

National Cinematografic