Impostorul cu 8 clase a evadat! Cei care-l păzeau erau italieni care se dădeau poliţişti!

Stupoare în arestul Poliției Capitalei. Doctorul fals cu 8 clase Matteo Politi a dispărut din celulă, fiind ajutat de gardienii puși de pază, care erau falși polițiști. Aceștia s-au folosit de legitimații provizorii, eliberate ”din milă” de cineva de la Ministerul de Interne, dar au fost angajați în Poliție ”până își rezolvă situația”.

În privința celor de la Minister nu planează absolut nicio suspiciune: ”Vi se pare plauzibil să luăm șpagă ca să facem pe cineva polițist fără studii, fără nimic? În România? E absurd”, a declarat ministrul Carmen Dan, care exclude ferm corupția.

Italianul a plecat cu o mașină cu numere false și a reușit să treacă granița, fiind ajutat de falși grăniceri. Deși a fost oprit de un echipaj de poliție rutieră, și membrii acestuia s-au dovedit falși. Martorii spun că pe drum italienii ar fi consumat băuturi cu timbru fals cumpărate de la un Mega Shop to Go, un lanț de false magazine Mega din România, care ar fi obținut autorizație de la un funcționar public tot din milă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
9 februarie 2019 08:31
Citește mai mult despre: doctor evadare impostori Matteo Politi politisti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult