Imun la angajare. După facultatea de filosofie, a făcut și un doctorat în filosofie

După ani de cercetare în domeniu, un tânăr din Arad a descoperit anti-dotul la orice loc de muncă posibil. Acesta a terminat o facultate de filosofie și, ca să fie sigur că este total neangajabil, a făcut un masterat și un doctorat în domeniu. 

„Sunt imposil de angajat, dacă merg la târgul de joburi și sunt singurul candidat tot scap fără cel mai mic interviu sau perioadă de probă. Când angajatorii îmi văd CV-ul amuțesc, nu sunt pregătiți emoțional să discute cu un om imposibil de angajat”, spune Daniel Cruceru, doctorul în filosofie. 

Călătoria sa înspre cunoaștere și nemuncă nu se oprește aici. „În următoarea perioadă mă voi angaja ca stagiar la un șomer redutabil din Arad, un om atât de priceput în domeniu încât este profesor universitar de filosofie. După ce voi termina cei doi ani îmi voi putea începe, în sfârșit, rezidențiatul de șomer care, după cum știți, durează 5 ani. Să fii de neangajat presupune o cunoaștere intimă a resorturilor umane, pentru că trebuie să menții această dispoziție până la 65 de ani, când ieși la pensie. Doar cei mai buni reușesc să nu cadă în capcană și să ajungă la vârsta pensionării fără să fi muncit o secundă în viața lor. Sper să fiu unul dintre ei”, a mărturitist tânărul doctor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

17 octombrie 2017 14:15
Citește mai mult despre: angajare filosofie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult