În 8 ani, un copil a ajuns doar de trei ori la şcoală pentru că tatăl lui are Oltcit

Nu toți părinții se sufocă unii pe alții în trafic cu mașinile dimineața în timp ce încearcă să-și ducă copiii la școală pentru că nu toți ajung din parcare la instituția de învățământ aflată la câteva sute de metri depărtare. Mai sunt și oameni ca Marcel Constantin din Berceni, care n-a ajuns la școală decât de 3 ori în ultimii ani, că taică-su are Oltcit.

„N-aș zice că m-a afectat foarte mult faptul că n-am fost la școală, că avem internet acasă și știu să folosesc un calculator mai bine decât diriga. E doar o chestiune de status social și integrare în comunitate, am întâmpinat o serie de dificultăți de relaționare cu persoanele de vârsta mea, respectiv 13 ani, care nu înțeleg încă motivele pentru care tata insistă să pornească acea coajă de mașină în fiecare dimineață și să eșueze blestemând la câțiva metri după ce a ieșit din parcare”, spune tânărul Marcel.

Tatăl acestuia se plânge că nici nu a avut parte de sprijin de la ceilalți șoferi, care s-au ferit să-l ajute să împingă mașina, de teamă că dacă pun mâna pe ea s-ar putea lua și la mașina lor. „Da, e adevărat, am împins mașina lui tata încă de la cinci ani, de dinaninte să învăț să citesc de unul singur, din manualul de mecanică. Poate de aceea a început să-mi crească barba la 11 ani și am fizicul unui adult acum. Sau poate e de la hormonii din carnea de pui, cine mai știe în ziua de azi?”, a comentat Marcel. 

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

16 octombrie 2019 06:33
Citește mai mult despre: oltcit

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult