În acest weekend au plecat de 2 ori mai mulţi bucureşteni din oraş, să nu mai vadă decoraţiunile lui Firea

Bucureștenii sunt din ce în ce mai interesați să facă turism în weekend, ba chiar de-a dreptul disperați. De exemplu, în acest weekend, de două ori mai mulți bucureșteni au plecat în minivacanțe unde s-a putut, doar să nu mai vadă decorațiile de țărancă făcute de Firea prin oraș.

„Sincer să fiu nici măcar nu aveam de gând să plec din localitate, mai ales că eram programat la o operație la picior. Dar am fost la chirurg și el mi-a zis că, dacă am mașină nu e o problemă, face operația pe scaunul din spate, poate să conducă anestezistul. Până la Ploiești termină și să mă coasă”, a povestit Decebal Popescu, unul din locuitorii „orașului” care a fugit în această perioadă.

Alți bucureșteni spun că, de obicei, le mai plăcea să iasă sâmbăta sau duminica prin oraș să se plimbe relaxați dar acum nu mai este cazul. „Am și copii mici, nu pot să-i lasă să vadă așa ceva. Or să creadă că așa e normal, mai bine îi duc la o paradă gay”, a explicat un alt bucureștean.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Eftimie
8 aprilie 2017 09:04

Alte articole

Vezi mai mult