În acest weekend românii dau simularea pentru Paşti: încearcă să mănânce 50 de ouă într-o oră

Uită de simulările de BAC! Românii intră în focurile simulărilor naționale pentru Paști. Proba e una pe cât de simplă pe atât de dificilă: 50 de ouă fierte, tari, consumate într-o oră. Ca să iei nota de trecere, 6, trebuie să mănânci 30, ceea ce înseamnă 2 ouă pe minut. Unii vor să simuleze atât de bine atmosfera de examen, că roșesc ouăle.

”E dificil pentru că în timpul respectiv trebuie să și ciocnești, să spui Cristos-a-nviat și Adevărat-a-nviat, și apoi să decojești oul. Aici, la decojire, unii trişează şi iau din albuş. Trebuie supravegheaţi foarte atent. Nu mai zic că unii încearcă figuri gen mâncat ouă de prepeliță. Oricum, tot pe ei se mint, pentru că de Paști ce-o să facă? O să cheme ambulanța după 10 ouă, ca un începător?”, susține Marian Coltea, unul din greii acestei probe.

Pentru Marian simularea e doar un exercițiu ușor, pe care îl face din plăcere. După cele 50 de ouă regulamentare, mai mănâncă încă 10 ouă umplute cu maioneză sau cu salată de vinete, apoi mănâncă un miel, un drob întreg și un cozonac: ”Pentru că una e să iei nota de trecere și alta e să vrei să obții excelența”, a mai declarat Marian.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
26 martie 2016 07:27
Citește mai mult despre: BAC drob maioneza Marian Coltea oua Paste simulare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult