Ca în fiecare an, ajunul zilei magice de Black Friday îi prinde pe români în sânul familiei! După ce au căutat prin pieţe şi hipermarketuri o ţeapă vânjoasă, aceştia se pregătesc să o împodobească împreună cu copiii, folosind globuri, beteală şi alte ornamente feerice.

tepeimpodobite.jpg
"Nu e Black Friday fără ţeapă. Şi, dacă mă întrebaţi pe mine, trebuie să fie o ţeapă naturală - alea de plastic n-au acelaşi miros", spune Aurel, gospodar din Berceni.

"De Black Friday cel mai mult îmi place că luăm ţeapă! Noi luăm mereu o ţeapă maaare de tot, aşa că de obicei ne-o băgăm în curte!", exclamă Macarie, un puşti de 6 ani care abia aşteaptă sărbătoarea ofertelor.

Odată împodobită ţeapa, românii merg la culcare, sperând ca în timpul nopţii Moş Black Friday să coboare pe horn, să se c*ce la umbra ţepei şi să le fure ceva de prin casă. "E un moş simpatic, mereu voios, căruia îi place să-şi bată joc de noi. Unii chiar îl aşteaptă cu lapte şi fursecuri", explică Marcela, 42 de ani, din Mizil.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 14.11.2019 10:51 Social

National Cinematografic