În aşteptarea viiturii, românii iau cu asalt hypermarketurile! Vânzări record de tigăi şi bormaşini

De frica inundaţiilor care ameninţă România, cetăţenii din zonele vizate au luat cu asalt în ultimele zile hypermarketurile. Numai că, deşi au pornit la cumpărături cu gândul să achiziţioneze obiecte utile pe timp de inundaţii, mai bine de 90% dintre români şi-au cheltuit banii exclusiv pe tigăi şi bormaşini.

„Deşi aveam pe listă cizme de gumă, găleţi şi pelerine de ploaie, efectiv nu am rezistat tentaţiei, superofertele la tigăi şi bormaşini erau pur şi simplu de nerefuzat. Nu cred că voi mai avea vreodată ocazia să cumpăr tigăi la preţul ăsta. Şi, până la urmă, pot da apa afară din casă şi cu tigaia, nu-mi trebuie neapărat o găleată pentru asta”, a povestit botoşăneanul Manuel Rotaru.

Apetitul românilor pentru tigăi şi bormaşini nu îi surpinde însă deloc pe managerii hypermarketurilor. „Aşa se întâmplă de fiecare dată când natura îşi face de cap”, povesteşte CEO-ul Carrefour. „Cele mai multe tigăi le vindem când au loc inundaţii, căderi masive de zăpadă sau alunecări de teren. La fel, se vând foarte bine în perioada în care părinţii ar trebui să cumpere rechizite şcolare pentru copiii lor.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
12 iunie 2013 09:07

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult