În autobuzele care nu pornesc aerul condiţionat călătorii pot scuipa șoferul printr-o fantă specială

Dacă aerul condiționat din autobuzele RATB nu funcționează în zilele de caniculă, călătorii se pot răcori și altfel: dând o flegmă pe ceafa nesimțitului de la volan, printr-o fantă special creată pentru așa ceva. ”Dacă șoferii nu vor să pornească aerul condiționat, măcar să se umple de flegme”, spune inițiatorul proiectului.

În toate stațiile RATB vor fi amplasate anunțuri despre această nouă facilitate, dar și sfaturi utile călătorilor. De exemplu, aceștia ar trebui să aibă întotdeauna la ei o sticlă de apă, ca să nu se trezească cu gura uscată și în imposibilitatea de a produce o flegmă consistentă. Și e bine de știu că vor fi aceptate inclusiv pistoale de apă, pe care călătorii le pot umple cu scuipat înainte de urcare.

La finalul fiecărei zile, șoferul care dă dovadă de cea mai mare nesimțire și primește cele mai multe flegme de la călători va fi reprofilat profesional. De la volan, el va fi mutat timp de o lună în interiorul autobuzului, unde va trebui să le facă vânt călătorilor cu un evantai uriaș din pene, similar celui folosit de sclavi în trecut.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
6 august 2015 11:08

Alte articole

Vezi mai mult