Confruntaţi cu înflorirea fără precedent a caselor de pariuri sportive, câţiva bucureşteni au găsit o cale ingenioasă să profite de pe urma fenomenului! Aceştia au deschis o casă de pariuri unde poţi să pariezi unde se va deschide o nouă casă de pariuri.

case_pariuri_multe.jpg
Decebal Popescu, unul dintre tinerii întreprinzători, explică cum funcţionează sistemul. “Să zicem că pe stradă ai o librărie, o cofetărie şi o farmacie. Care dintre cele trei va fi înlocuită prima de un Net Bet, Bet Cafe sau Bet House? Farmacia are o cotă mare, fiindcă sunt şanse destul de slabe să se închidă prea curând, cofetăria o duce încă binişor, dar librăria are cota 1,12 pentru că nimeni nu-i dă mai mult de o lună.”

“Bineînţeles, poţi pune şi pariuri mai complexe. Un client tocmai a completat un bilet de 5 lei şi ar putea câştiga peste 300 de lei dacă în locul covrigăriei de pe colţul blocului apare în cel mult 2 săptămâni o casă de pariuri cu copertină roşie, care să aibă şi păcănele.”


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Timesnewroman.ro, acum și în format print. Almanahul TNR, 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 24.10.2016 16:33 Social

National Cinematografic