Confruntaţi cu înflorirea fără precedent a caselor de pariuri sportive, câţiva bucureşteni au găsit o cale ingenioasă să profite de pe urma fenomenului! Aceştia au deschis o casă de pariuri unde poţi să pariezi unde se va deschide o nouă casă de pariuri.

case_pariuri_multe.jpg
Decebal Popescu, unul dintre tinerii întreprinzători, explică cum funcţionează sistemul. “Să zicem că pe stradă ai o librărie, o cofetărie şi o farmacie. Care dintre cele trei va fi înlocuită prima de un Net Bet, Bet Cafe sau Bet House? Farmacia are o cotă mare, fiindcă sunt şanse destul de slabe să se închidă prea curând, cofetăria o duce încă binişor, dar librăria are cota 1,12 pentru că nimeni nu-i dă mai mult de o lună.”

“Bineînţeles, poţi pune şi pariuri mai complexe. Un client tocmai a completat un bilet de 5 lei şi ar putea câştiga peste 300 de lei dacă în locul covrigăriei de pe colţul blocului apare în cel mult 2 săptămâni o casă de pariuri cu copertină roşie, care să aibă şi păcănele.”


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Timesnewroman.ro, acum și în format print. Almanahul TNR, 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Vasile | Monday, 24.10.2016 16:33 Social

National Cinematografic