Locuitorii dintr-un mic cartier al Bucureștiului au făcut o descoperire inedită, ce datează din al Doilea Război mondial. Geniștii care au venit la fața locului au confirmat că este vorba de o bombă, că buda la băieți este un jgheab în care curge apă iar cheia de la buda de fete este la bar, legată de un lemn greu ca să nu pleci cu ea. 

bomba_din_ww2.jpg

„Rugăm populația să ne sesizeze de fiecare dată când descoperă astfel de bombe pentru a lua măsurile ce se impun. Prima, și cea mai importantă, e să evacuăm din zonă femeile și copiii, după care este necesară intervenția personalului specializat, care știe ce tărie se potrivește la bere”, a declarat col. Ion Butoi, de la Detașamentul numărul 9 Geniu București. 

Și mai grav este că ancheta a scos la iveală că sute de inconștienți au folosit bomba ani de zile doar ca să-și ia cafea de la automatul de la intrare. „Cum să dai doi lei pe o cafea, când înăuntru e un leu halba de bere, 50 de bani ștampălul de rom Vitan și 10 bani punga de semințe? Singura problemă e că nu au țigări, dar dau tutun la vrac”, a precizat un reprezentant SMURD.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Wednesday, 19.06.2019 20:02 Social

National Cinematografic