În Bucureşti a fost găsită o bombă din al doilea război mondial, unde berea încă e 1 leu

Locuitorii dintr-un mic cartier al Bucureștiului au făcut o descoperire inedită, ce datează din al Doilea Război mondial. Geniștii care au venit la fața locului au confirmat că este vorba de o bombă, că buda la băieți este un jgheab în care curge apă iar cheia de la buda de fete este la bar, legată de un lemn greu ca să nu pleci cu ea. 

„Rugăm populația să ne sesizeze de fiecare dată când descoperă astfel de bombe pentru a lua măsurile ce se impun. Prima, și cea mai importantă, e să evacuăm din zonă femeile și copiii, după care este necesară intervenția personalului specializat, care știe ce tărie se potrivește la bere”, a declarat col. Ion Butoi, de la Detașamentul numărul 9 Geniu București. 

Și mai grav este că ancheta a scos la iveală că sute de inconștienți au folosit bomba ani de zile doar ca să-și ia cafea de la automatul de la intrare. „Cum să dai doi lei pe o cafea, când înăuntru e un leu halba de bere, 50 de bani ștampălul de rom Vitan și 10 bani punga de semințe? Singura problemă e că nu au țigări, dar dau tutun la vrac”, a precizat un reprezentant SMURD.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

19 iunie 2019 18:02
Citește mai mult despre: bomba

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult