În cartierul Militari nu poate fi agățat niciun hamac, că există un singur copac

Puțină lume știe care este singura zonă locuită din lume unde nu poate fi agățat niciun hamac și, spre gloria României și a sectorului 6 din București, acest loc este în cartierul Militari din capitală. Asta pentru că în tot cartierul există un singur copac și trebuie minim doi pentru ca hamacul să fie sigur.

Primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunțat încă de acum doi ani că va mai planta încă un copac, din păcate desele conflicte cu primăria generală a capitalei îngreunează demersurile. „Nu vreau să-l acuz de ceva pe Nicușor Dan, nu vreau să se interpreteze politic această situație, dar încă așteptăm aprobare pentru plantarea acestuia. În cele din urmă, cel mai probabil, îmi voi asuma amendat și-l voi planta”, a declarat primarul.

Acesta spune că este sabotat constant de primăria generală în privința dezvoltării urbane și a copacilor. Ciucu a exemplificat cum nu poate mări o stradă, să fie și mai multe mașini pe străzi, pentru că în viziunea sa, dacă sunt mai multe străzi se decongestionează traficul sau ceva similar, pentru că Nicușor Dan încă nu i-a dat aviz să defrișeze 400 de copaci la el în sector.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

3 mai 2023 16:39
Citește mai mult despre: copac Militari

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult