În caz că va fi totuşi o iarnă blândă, Guvernul dotează şoselele cu instalaţii de zăpadă artificială

Cu toate că se anunţă o iarnă grea, autorităţile statului nu îşi permit să meargă la sigur! Într-un comunicat recent, Guvernul a anunţat că va dota cu instalaţii de zăpadă artificială toate drumurile importante ale ţării, “pentru orice eventualitate”.

“Astfel, românii vor avea de suferit chiar dacă va fi o iarnă blândă, iar utilajele de deszăpezire vor avea ocazia să se lase aşteptate indiferent de condiţiile meteo”, a asigurat Decebal Popescu, secretar de stat pentru planificarea dezastrelor naturale. “Cele mai puternice tunuri cu zăpadă artificială vor fi montate pe autostrăzi, dar şi pe DN1, unde vor fi declanşate din senin, când şoferii se aşteaptă mai puţin, asigurându-le distracţia toată iarna, chiar dacă se întâmplă să nu ningă.”

“Gestul Guvernului pare să confirme teoria care susţine că politicienii nu se hrănesc cu alimente normale, ci cu înjurăturile şi ura alegătorilor, însă este prea devreme să ne pronunţăm. Să aşteptăm mai bine iarna”, a comentat asupra subiectului un expert în sado-masochism.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
11 octombrie 2013 06:02

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult