Soluție de avarie pentru un student din Cluj, care din păcate nu dispune nici măcar de 300-400 de euro pentru o garsonieră confort 2 în oraș. Acesta a aranjat cu administratorul unei scări de bloc să închirieze liftul și va plăti 50 de euro chirie și reviziile liftului.inchiriat_lift_cluj_student.jpg

Acesta mai face și câte un ban în plus: ”Apăs pe buton, pasagerul îmi dă un leu. Dacă vin cu o fată și rămâne la mine, pun afișul cu Lift Defect sau Lift în Revizie. Ziua nu prea stau pe aici, doar noaptea când dorm în lift mă mai deranjează câte un bețiv, dar am pus o găleată ca să nu mai vomite pe mine”, spune studentul.

”Viața în lift are suișurile și coborâșurile ei”, glumește studentul. ”Cel mai bine dorm când se blochează între etaje. E nasol când urcă cineva la 7, unde e cretinul ăla care dă cu bormașina. În rest, eu stau pe la 2, unde sunt doar bătrâni, adorm pe sunetul hipnotic, obsesiv, al vocii lui Gâdea”, povestește studentul.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Wednesday, 31.10.2018 11:01 Social

National Cinematografic