În dicționar, la „bărbat trimis de nevastă cu gunoiul” va fi poza lui Tăpălagă

O recunoaștere binemeritată! Jurnalistul Dan Tăpălagă a fost ales de Academia Română pentru a ilustra Noul Dicționar Explicativ al Limbii Române, la expresia ”bărbat trimis de nevastă cu gunoiul”. Expresia feței sale din poza oficială de la G4Media, unde lucrează, reflectă perfect deznădejdea și resemnarea mută resimțită de un bărbat trimis de femeie cu punga de gunoi spre ghenă.

Se cuvine să-l felicităm și pe Octav Ganea de la Inquam Photos, pentru realizarea fotografiei. Octav ne-a confirmat că într-adevăr Dan Tăpălagă ținea o pungă de gunoi în momentul în care l-a fotografiat: ”M-a impresionat expresia lui stoică, de bărbat universal, pus să facă ceva ce nu-i convine, din motive pe care doar bărbații le pot înțelege”.

În imagine, Dan Tăpălagă pare să-și întrerupă investigațiile complexe ca să ducă gunoiul dar un rid de pe fruntea lui denotă și faptul că înainte să iasă pe ușă primise și o listă destul de lungă de lucruri care trebuie cumpărate și pe care el pare să și le fixeze în memorie.

Din partea presei libere îl felicităm pe Dan și îl așteptăm să termine de dus gunoiul, după care îl invităm pe la noi, să desfacem o șampanie ca între colegi, pentru o asemenea reușită.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
31 martie 2023 13:27
Citește mai mult despre: G4Media Tăpălagă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult